I'm coming home

Ny dag, fredag dessutom vilket innebär jobb 17-21 sen kliver jag på ledighet ända tills onsdag! Känns kanske... Fantastiskt??


Morgonen har börjat bra, lite rock, kaffe, tidning och kramar. Följs nu upp med dusch och smink för att efter det möta bästa Malin för lunch och efter det göra naglar.

Jobb, och därpå häng med världens bästa storebror!

Lördagen består av ett besök hos Cissi på Jess för klippning, befarar att allt åker av.. Spännande! Efter det blir det ett pitstop på larrys och sedan hemöver för lite vin och tillhörande sminkning etc. Middag på Oscar står sedan på schemat och efter det e-type och sonycenter..?

Anyways, blir nog en awesome lördag vart vi än slutar.

Söndagen består av en tripp upp till norra med m, m, s och kanske t? Våfflor i våffelstugan och efter det landet en sväng på relaxen?

Måndag, personalmöte 12.00 och direkt på Oscar efter det 14.00 för vinutbildning med väldigt många från larrys for once vilket är roligt! Alla är i stort sätt lediga med så jag tror vi kör på burmans initiativ och inte spottar! Efter det blir det en aw på Invito med Malin och sen får vi se vart kvällen tar oss.

Tisdag, himlabad med bästa Nova och därpå ansiktsmålningar, bilder kommer definitivt - om inte annat på instagram.

Så, schema för hela ledigheten.
Livet leker och jag mår relativt bra! Snart kanske det är dags att flirta till sig en tatuering.. ;)

Håll till godo med detta, kan dröja ett tag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0