Mitt i natta

Om två veckor styr jag kosan ner mot Stockholm under min ledighet. Ska hinna med mormor, moster, bästa Andreas, göra klart tatueringen och dessutom en middag som jag ser ytterst mycket fram emot!

Skönt att få åka härifrån och faktiskt vara ledig på sin ledighet. Slappna av, bara göra skoj och vara med braiga människor!

Annars då?
Jodå, det går bra nu. Uppriktigt bra. Bara tanken av att sticka från stan bär mig genom mitt konstanta arbetande som råder fram tills dess. Att allt annat är lite upp och ner med praktiska saker och allt annat går ju faktiskt inte att göra så mycket åt.

Jag fortsätter tänka att jag åker imorgon så fortsätter jag hålla mig uppe tills jag, den torsdagen, kliver av jobbet, sätter mig på nattbussen och anländer en fredagsmorgon som kommer göra mig så glad.

Godnatt!


Let's be honest, your promise was never meant to last. So let's be honest - i'm never looking back, for My sake


The first step is the one you believe in.

Imorgon ska jag äntligen upp till min älskade mamma.
Avrundas med en middag på Ming Palace i sedvanlig ordning och sedan hemmachill..

Onsdag ska mäklaren komma förbi och värdera lägenheten, någon som har en lägenhet - holla at me!


Torsdag ska vi säga hejdå till dig älskade farmor.
Även fast det inte känns som det nu, och inte kommer göra på väldigt länge, så vet jag att det kommer bli okej. Att saker och ting kommer bli bra och ljusare med tiden. Känns ärligt redan som att det börjar komma en liten ljusglimt i tillvaron och det fortsätter förhoppningsvis så.

Nu ska jag göra mig klar för jobb och lämna in semesteransökan.
Vill. Ha. Nu.

Dagens;  Shinedown – I'll Follow You

RSS 2.0