I'll get it if you need it, I'll search if you can't see it, You're thirsty, I'll be rain. If you get hurt i'll take your pain.


Vad gör man när streamen laggar?

Man bloggar.

Eller ja, hade det varit sant så hade jag nog bloggat en hel del mer än jag gjort dom här dagarna. Mitt Gossip Girl beroende är fortfarande exakt det, ett beroende, och nu har jag lite panik när jag inser att jag måste vänta till det hädanefter släpps ett avsnitt i veckan, so uncool. Såg nyss det senaste och nu laddar jag ett avsnitt Desperate Housewives så jag inte behöver se det som sänds på tvn imorgon, kan tyckas trevligt för vissa att inte se det och hey, vad gör man inte liksom?


Titt, nu har det nog laddat så jag kan se tio minuter ostört!
Laters!

when ever you call baby i would roll up

Gavin DeGraw – Soldier


Trots förkylning och tånagel som gått av så är jag denna morgon på bra humör. Vaknade till ett fint sms, så just nu kvittar det innan nämnda och faktumet att jag får dricka kaffet svart.

Nu måste jag hoppa i kläderna och styra mot Granlo och min kurator!

♫ gavin degraw-soldier


just like a heartbeat The drumbeat carries on

Nickelback – When We Stand Together

Nu jobbar jag på att sova så jag någon gång kan få vakna!


Be careful of the curse that falls on young lovers - Starts so soft and sweet and turns them to hunters

Måndag.
Jah!

En vecka med öppning-stängning för att sedan gå på femdagars-ledigheten som infaller var tredje vecka. Under den tiden tänkte jag försöka hinna förbi granlo en sväng och träffa min kära far som jag inte träffat på ett tag och även hänga med världens bästa storebror. Inget mer planerat utan jag tar det som det kommer och det känns jävligt skönt!


Florence + The Machine – Howl

♫ Diddy dirty money feat skylar grey - coming home

 

Everything about you is so fucking beautiful


.

17 Januari 2011.

girls know how to fake a smile - boys know how to fake feelings

I can't tell if it's killing me or if it's making me stronger.

åså var det ju den där lilla, obetydliga, biten om att vara lurad.


Life on a chain

B.o.B – Ghost In The Machine

 

Här är man fortfarande vaken. Verkar inte finnas något som gör mig trött. Började med mat på Big Boy efter stängning med Anna, plöjde därefter igenom dom senaste Dh-avsnitten och på någon hasty vänster så kom jag återigen in på Gossip Girl. Otroligt längesedan och nu kan jag inte slita mig. Måste. Få. Somna. Snälla?Chuck Bass är för övrigt fortfarande jävligt frän.

 

 


the worst feeling is pretending you don't care about something when it's all you seem to think of.

Jag trodde verkligen jag var klar. Färdig för att återgå till mig själv och den jag var innan hela mitt liv vändes upp och ner. Innan jag förlorade hon, hon som var hela min värld och hon jag lutade mig mot. Hon som var min familj, vår familj, vår mamma, min mamma. Det är jag inte. Jag har en lång väg kvar att gå, och denna gång jag påbörjar denna resa ska jag låta den fullfölja hela sin gång, hur lång tid det än må ta.

Vi börjar om.Oskar Linnros – Annie Hall

There in the middle of the circle she stands, searching, seeking. With just one touch of his trembling hand, the answer will be found.

Det är svårt att säga att "jag ska inte" när hela kroppen skriker "jag ska".

Det är klart jag kan bli som alla andra. Liten söt girliegirl som gärna inte säger mer än nödvändigt och gör allt för att inte sätta sig i situationer med andra. Som bloggar om sina nya skor, sin heeemska förkylning (som ändå är rätt uthärdlig med tanke på att kvällen förgylls av idol och rosa fluffiga moln, ler)

Men vill jag det? Nej. Jag är gärna den jag är, tråkigt för dom som inte gillar det, och tråkigare för mig om dom nu föredrar det andra. Jag är den jag är, uppriktig och ärlig, udda och konstig, och min bloggning uppfattas nog som jävligt deprimerande och sorgsen, men så är inte alltid fallet. Jag skriver oftast då jag känner något, vilket har varit både upp och ner.
Det jag däremot inte ser är vitsen med att skriva om sin dags shopping och hur mycket jag ser fram emot fredags-mys (oftast för att jag kanske inte har det i mitt yrke, haha) och vilken mysig promenad jag tog runt sidsjön. För andra fine, för mig, nej tack.
Jag skriver om mina känslor, bra som dåliga.
Gillar du det du ser och det du lärt känna, varsågod, du får mig.
Vill du att jag ska bli något annat, något som du kan få överallt, då är det ingen mening.
Nej, tacka vettja Rainbow!
Rainbow – The Temple Of The King

Det är ingen vanlig dag, för det är jennys namnsdag

Men det är inte längre ett namn som är inringat på almanackan i köket, inte längre ett namn man blir gratulerad över - varje år, samma gratulation, av samma människa. Inte heller ett namn längre värt att fira.


Meeenee, Grattis Jenny på namnsdagen!
& Bror då, så klart.Lenka – The Show


I'm caught in a hurricane I'm leaving here dead or alive, And I know that I'd be willing to feel the pain If it got me to the other side


.

Gud vad jag behöver någon här, någon som håller om mig och bara är..
Det här är för jobbigt.

Sometimes the things I say, In moments of disarray. Succumbing to the games we play To make sure that it's real

Ikväll hade jag tänkt mig en myskväll med mig själv.
Det slutade inte exakt som planerat.

Eller, det kanske det gjorde.


I vissa avseenden har jag inte rätt att tycka synd om mig själv och må dåligt i beslut jag medvetet gör. Ändå är det jävligt lätt att göra det när skadan väl är skedd. För jag vill det ju. Oavsett hur mycket jag försöker intala mig själv och andra motsatsen. Men jag vill att det ska vara annorlunda. Att det för dig ska kännas annorlunda och att du bara vill vara med mig, som jag vill vara med dig. Som jag har velat hela tiden.

Som du inte vill. Som du inte kommer vilja.
Nu ska jag dra täcket över huvudet och fortsätta lyssna på Staind – Everything Changes i mörkret. Trevligt att råkas igen bloggen, it's been a while.

RSS 2.0