"dawn broke up the window and the glass filled up with pink. he held my hand and said - try hard not to think. you probably can't picture the look in my eyes, but i'll never forget the heartache in my sighs"

The times they are a'changing. Och därmed bryr jag mig inte längre. Det har gått för långt. Finns inget som skulle göra att jag orkar ens när man inte ens får en minsta tillstymmelse till positiv respons, eller varför inte bara respons för över huvudtaget? Jaja - Det som händer, händer. Det som inte händer ska du inte sörja


En glad händelse; fick smycken på jobbet igår, SNÖ of Sweden. Tre armband, ett halsband och två par örhängen. Diamonds (läs silver) are a girls best friend!


"Don't you know that it's you that haunts my dreams that always seems to come back"Strålande Lördag! Eller? Näej, nu ska jag inte vara den som är den. Är en ganska bra morgon. Rätt så utvilad efter gårdagens jobb och även rätt så taggad för kvällns lönings-lördag. Det är ju trots allt Burmans sista kväll på bygget och sen jobbar ju även Tina som var ledig igår. Det är alltid nåt!


Annars då? Jorå. Det är vad det är - egentligen jävligt diffust. Men hey, jag överlever. Tror jag. Hoppas jag. Kanske bara är i stundens lycka jag känner så, över ett "Hej". Ett odefinerat "Hej" dessutom. Att det kan göra så mycket..? Allt är bättre än inget och jag ska lägga ner min överanalysering. Det funkar inte någonstans. Uppenbarligen. Eftersom jag fortfarande står på en och samma ruta och trampar runt medans alla andra fortsätter framåt.Jag har ju mycket att se fram emot. Snart (läs egentligen mest snart i mitt huvud - spring iväg tiden, spring!) får jag ju lägan som jag ska hyra av Mims. Sen så kör jag förmodligen, som det nu ser ut, sista helgen på Oscar nästa helg.

Där på Söndagen ska jag äntligen få åka upp till min älskade mamma!!! Ettårsdagen är då kommen, och nej, det är absolut inget jag ser fram emot men att få sätta sig där uppe och bara vara, vara med henne. Den bästaste, vackraste, mest fantastiska mamma.


With that i'll rap this up.
Det vi lyssnar på idag: Weezer – Memories


"and soon i'll forget what was never there, your words are ash and dust. all that's left is the song i've sung, the breath i've taken and the one i must"

foto; tumblr.com

"you wanna make a memory, you wanna steal a piece of time? you can sing the melody to me and i'll write a couple of lines... you wanna make a memory?


du som kunnat få vem du vill, vad skulle du med mej till?

Det här var inte vad jag ville..
Alls.Ska väl ta mitt deprimerade arsle och göra mig klar för jobb.


Im so happy I could die"Sit around, dream away the place I’m from. Used to feel so much, now I just feel numb. I could go out tonight, but I ain’t sure what for. Call a friend or two I don’t know anymore"


some say they have traided their souls for just a good time

Nattlig bloggning. Det var ett tag sedan. Bloggning föröver huvudtaget, på riktigt, var också ett tag sedan. Men här är jag - i sängen. Med snus, cola och fantastisk mellow-music. Eller som Tina sa, deprimerande musik. Förstår inte vad hon menar. Allt ligger i betraktarens öga, blahablaha. You know the drill.


Egentligen har jag inget egentligt att skriva om. Utan jag är här mer bara för skrivandets skull. Ungefär. Kan nämligen inte somna även fast jag verkligen borde och även fast jag har sjukligt övertrötta ögon. Men det blir ju så här ibland när lillhjärnan går på högvarv och lillhjärtat likaså.

Nätter då tankar och funderingar spinner värre än en 14-årings bakdäck på mt5;an och dom inte riktigt känner för att tagga ner. Väldigt jobbigt kan tyckas och ibland till och med obehagligt. Jag välkomnar det dock. Var jäkligt längesen jag faktiskt kunde ligga så här som jag gör nu, i ensamhetens ensamhet med bara musik och tangenter som fyller det mörka rummet. Så den delen är skön. Det som aldrig riktigt känns som ett plus är ju det andra jag nämnde.

Tankar. What for?
Känslor - saknad.the last sight you'll ever see is a pair of hateful eyes

Halvtaskig dag. Orken är liksom borta och det enda som finns är trötthet. Och hunger. En förjävlig hunger dessutom. Räcker tydligen inte att röka, snusa och dricka kaffe? Konstigt. Borde egentligen pallra mig upp ur sängen och gå ner på Ica och införskaffa mig något ätbart. Kanske till och med chips inför lill-lördagen själv. Men jag pallar fan inte. Är way too skönt i sängen, med fyra fluffiga kuddar, mjukaste pläden jag någonsin lagt mina tassar på och ett täcke.


Nu kom Regina Spektor på playlisten med. Åh. Mörda mig.(Är dock rätt mysigt att chilla i en egen lägenhet ändå)
Now; Go bananas

16 mars 2011

David Gray – This Years Love

This years love had better last
Heaven knows it's high time
And I've been waiting on my own too long
But when you hold me like you do
It feels so right
I start to forget
How my heart gets torn
When that hurt gets thrown
Feeling like you can't go on

Turning circles when time again
It cuts like a knife oh yeah
If you love me got to know for sure
Cos it takes something more this time
Than sweet sweet lies
Before I open up my arms and fall
Losing all control
Every dream inside my soul
And when you kiss me
On that midnight street
Sweep me off my feet
Singing ain't this life so sweet

This years love had better last
This years love had better last

So whose to worry
If our hearts get torn
When that hurt gets thrown
Don't you know this life goes on
And won't you kiss me
On that midnight street
Sweep me off my feet
Singing ain't this life so sweet

everything that we touch gradually turns into piles of dust

I see you standing there but you're already gone
I'm holding your hand but you're barely holding on
I'm kissing your lips but it just don't feel the same
Am I dead there now, left living with the blame
Oh I hear the angels talking talking talking
Now I'm a dead man walking walking walking

life as jenny


kära blogg

Idag har jag fikat. Jag har varit på Innebandy och nu är jag snart påväg hem till allas våran zigenare Antonio för lite kaffe med tillhörande ....Konjak kanske? Anyways, vilket som låter bra för imorgon är jag ledig. Idag är jag krank. Lite förvirrad igen också. Borde kanske inte vara det, och jag är inte det emellanåt. Men ibland. Igen. Nu, igen. Ständigt, igen. Aouch


Såååå för att återgå till det jag började skriva så låter ju inte konjak helt skittokigt direkt. Sugen som tusan på en kina-söndag men det får bli någonting framöver!we're going all the way this time

Sjukligt avis på dom som idag dricker sitt kaffe på balkongen. Själv ligger jag i sängen fortfarande och har inga egentliga planer på att kliva upp. Kanske borde göra det snart dock och göra en kraftansträngning bort till 1891 och käka frukost och tillhörande ret mot Sara som var ut igår.

Sen måste jag ringa fyllo nr 2 och höra hur fasiken hon mår, hennes nattliga samtal till mig gav mig känslan av att hon inte mår så där superduper idag.

Och fyllo nr 3 ligger här i soffan, som en död säl och kan knappt prata. Undra hur jag ska få henne att röra sig?

Är väldigt tacksam idag över att jag inte är bakfull. Blotta åsynen av Ida får mig att bli lätt illamående och få bakis-sprit-och-ångest-över-allt-annat-ångest.... Jamen söndag vare ja, giddyup!


fucking fantastic!!!!!!!!!!


Johnny Flynn – The Wrote & The Writ

They're taking pictures of the man from God
I hope his cassock's clean
The burden of being our holy fellas
Your halo'd better gleam, better gleam

What of all those wayward priests?
The ones who like to drink
Do you suppose they'd swap their blood for wine
Like you swapped yours for ink, for ink

You wrote me oh so many letters
And all of them seemed true
Promises look good on paper
Especially from you, from you

The weight of all those willing words
I carried all alone
You wouldn't put your pen to bed
When we hadn't found our own, our own

Your sentences rose high at night
And circled round my head
The circle's since been broken
Like the priest before me is breaking bread

I'm being asked to drink the blood of Christ
And soon I'll eat his flesh
I'm alone again before the altar
Shedding all my old regrets

The last of which I'll tell you now
As it flies down the sink
I never knew a part of you
You didn't set in ink, in ink

The letters that you left behind
No longer shall I read
Your blood's between the pages
And I can't stand to see you bleed

And I'll soon forget what was never there
Your words are ash and dust
All that's left is the song I've sung
The breath I've taken and the one I must

If you're born with a love for the wrote and the writ
People of letters your warning stands clear
Pay heed to your heart and not to your wit
Don't say in a letter what you can't in my ear

12 mars 2011

Slog klockan inatt och ingen kunde vara gladare än mig. Seg kväll, ungt folk som tamejfan aldrig kan bete sig? Discobar med Holmström. Peter Lemarc-marathon under roddning innan öppning. Fick mig till och med en sirloin, hade det brunnit för kockarna kan man ju fråga sig.Nu sitter jag här. I fönstret i morgonsolen med första koppen kaffe och återigen Peter Lemarc-marathon. Inser att det inte är långt ifrån April och kan inte undvika att allt, från snart exakt ett år sedan, kommer tillbaka. Funderingarna,  känslorna, saknaden.

Känns fortfarande så nära samtidigt så långt ifrån. Det kommer det väl alltid göra antar jag. Och faktiskt, det känns annorlunda. Långt ifrån så man kan definera känslan eller ens sätta fingret på det. Ett annat slags lugn i saknaden. Typ.
11 mars 2011

Hemma mellan passen.

Trött Jenny. Pigg Ida. Övertjurig Nova. Kallt kaffe pga min enorma glömskhet. Samma snus som när vi öppnade lunchen imorse. Förvirrande information som överlämnades till mig igår. Förträffligt fin bild jag även igår lyckades knäppa, synd för er att den inte får florera på intranätet. Har börjat gilla Swingfly's melodifestival-låt, skräll? Längtar faktiskt redan till att helgen är över så jag får göra det jag gillar. Nytvättat hår, måste få minst en highfive för det idag?Micrat kaffe. Ny snus. Släpper allt med gårdagens förvirring. Bilden? Den kommer jag inte sluta titta på i första taget. Swingfly - Me and my drum spelas, kanske ska slå till på repeat. Helgen har bara börjat, giddyup - here i come! Highfiven fick jag, hon är fantastisk den där sambon.


Snart är helgen över så jag får göra den jag gillarfoto:tumblr.com

okey, jag delar väl med mig

Whiskeytown – Sit & Listen To The Rain
Johnny Flynn – The Wrote & The Writ
Navigators – Seen It Coming
Ani Difranco – Marrow
Willy Mason – We Can Be Strong


Det bästa, ta mig på orden, just nu!

fyfan så bra!!

The Black Crowes – Cold Boy Smile

Some say that love is the poem of life.
Some say that love is the pain of being alive.
Some say there's nothing on the other side,
Some have traded their souls for just a good time.

And how you make this cold boy smile.
From the storm you took me weathered, wearied, and tired.

who says i can't be free from all of the things i used to be? rewrite my history, who say's i can't be free?

Jag har varit galet förvirrad den sista tiden. Inte haft ordning på någonting i princip och varken fattat ut eller in. Nu får det vara bra.Get. Your. Act. Together. Jenny.foto; tumblr.com


8 mars


What's up med alla bilder och den nästintill obefintliga texten tänker ni?
Exakt samma tänker jag.

Ni får nöja er så här så länge helt sonika.
forever is our today


foto: tumblr.com

mmh

Linnea Henriksson – Hope There's Someone
Peter Lemarc – Sången dom spelar när filmen är slut

foto: tumblr.com
RSS 2.0