30 NOVEMBER 2010

Sick Puppies – My World
The Red Jumpsuit Apparatus – Your Guardian Angel
Flyleaf – This Close
Shinedown – Junkies For Fame - Single Version
Blowsight – The Simple Art (Of Making You Mine)












foto: weheartit.com

Kommentarer
Postat av: Ronya

Hej, för det första har inte du en aning om vem jag syftar på i detta inlägg.



Och personen DU dock syftar på, jag var hennes vän, jag stod vid hennes sida, och jag fanns där, och saken är den, kommentaren jag sa om min far var innan det ni råkade ut för, hände.



Sedan säger personen du syftar på att jag varken ringde eller smsade , och jag ringde och smsade nästan varje dag, och jag har försökt att finnas där för henne, men det är bortglömt för henne, och istället hittar hon på saker som att jag inte fanns där eller inte ringde/smsade.



Jag kan aldrig förstå den smärta ni måste känna, för jag har aldrig gått igenom samma sak som er, men jag blir så fruktansvärt ledsen när jag läser saker som inte stämmer, lögner rent ut sagt, för jag ringde och smsade nästan varje dag, och nej jag kom inte till sjukhuset, och ärligt talat så är det ngt jag ångrar än idag, att jag inte visade mitt stöd tydligare.



Och jag tycker att hon är en stark människa, för det är hon, det är ni alla, jag själv skulle aldrig kunnat hantera en sådan förlust så ''bra'' som ni gjort.



Men, jag blir fruktansvärt ledsen och besviken när jag läser saker, som faktiskt inte stämmer.

Och du kanske inte gillar det jag skrivit i mitt inlägg, men din syster är inte oskyldig heller, vill inte låta som en barnunge när jag skriver de, men tycker faktiskt att hon är riktigt orättvis, när hon skriver saker som att, jag endast sa att hon alltid var välkommen hit för att jag ville ''gotta mig i hennes smärta'', det gör mig riktigt jävla ledsen, för jag tror och hoppas att hon vet innerst inne att det inte är så.



Jag har försökt att finnas till och försökt hjälpa henne, men tydligen inte tillräckligt, tydligen har jag inte gjort ngt överhuvudtaget om man ska utgå ifrån hennes inlägg på hennes blogg.



/ Ronya

2010-11-30 @ 20:56:05
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0